Hygiëneprotocol COVID-19

Het COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten wordt opgevolgd binnen DVine Beauty Care en de belangrijkste zaken staan hier vermeld. Uiteraard wordt er naast deze extra maatregelen altijd volgens de HAM code gewerkt (Hygiëne Arbo Milieu).

WAT VERWACHT IK VAN JOU ALS KLANT?
De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan mij voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat. Om de gezondheid en veiligheid van jullie en mij te waarborgen, mag onze branche alleen werken op afspraak, maar dat gebeurde natuurlijk al.

Kom alleen naar de salon!
In de gevallen van klanten welke door een van hun familieleden wordt gebracht en normaal gesproken in de salon mogen wachten, wordt gevraagd om hun familielid buiten de salon op te halen.

1. KLACHTEN
Heb je last van één van deze klachten:
– neusverkoudheid, loopneus, niezen
– keelpijn
– (mild) hoesten
– benauwdheidsklachten
– verhoging of koorts (vanaf 38°)
– Of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)?

Blijf dan thuis & verzet je afspraak!

Normaal hanteert DVine Beauty Care een 24-uurs regeling voor het verzetten van de afspraak, maar tijdens deze pandemie kun je jouw afspraak altijd KOSTELOOS WIJZIGEN. Een goede gezondheid is voor iedereen belangrijk, gelieve bij twijfel je afspraak verzetten (of bel even voor overleg)!

2. KOM OP TIJD
Kom op het afgesproken tijdstip (niet te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.

3. AFSTAND HOUDEN
In verband met hygiëne wordt er bij ontvangst geen hand gegeven. Bij DVine Beauty Care geldt ook de 1,5 meter afstandsnorm waar mogelijkEveneens het verzoek om niets aan te raken wat niet nodig is, ik help je graag met adviseren!

4. HANDEN WASSEN & DESINFECTEREN
Was je handen bij binnenkomst, per klant wordt een nieuw handdoekje gebruikt om de handen te drogen. Er is speciale handdesinfectant (70% alcohol) in de salon aanwezig.

5. KLEDING & SCHOENEN
Laat sieraden zoveel mogelijk thuis. Hang zelf je jas en ontdane bovenkleding op en zet je schoenen neer bij dezelfde plek.

6. GEBRUIK TOILET
Het verzoek om vooraf thuis naar het toilet te gaan, deze is momenteel tijdelijk niet beschikbaar voor klanten.

7. NA DE BEHANDELING
Er wordt tijdelijk geen koffie, thee of water aangeboden na de behandeling. Desinfecteer je handen ook na de behandeling.

8. BETALINGEN
Ik vraag je om alleen te betalen via pin of een betaalverzoek, dus tijdelijk geen contante betalingen.

Heb je vragen?
Stel deze gerust via 06-24731041 of mail dvinebeautycare@gmail.com

 

Wil je het hele protocol lezen en ook zien welke maatregelen in de salon en tijdens de behandeling genomen worden?
Ga dan naar www.anbos.nl/consument