Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Massage voor verbetering van de doorbloeding en celstofwisseling

Bindweefselmassage is een techniek waarbij de massage wordt uitgevoerd op het onderhuids bindweefsel van de huid. Deze massage stimuleert de doorbloeding en de celstofwisseling. Door de verhoogde aanmaak van collageen en elastine in de huid, oogt de huid steviger en frisser. De massage is los te boeken, maar kuurverband is zeker aan te bevelen i.c.m. onderhoudsbehandelingen.

Zie het als wanneer je naar de sportschool gaat: bindweefselmassage is een echte work-out voor je huid!

Bindweefselmassage is een diepe stevige massage die zowel op het gezicht en lichaam kan worden uitgevoerd. Door een slechte doorbloeding in de huid kunnen er verklevingen ontstaan. Bindweefselmassage stimuleert de bloedcirculatie en celstofwisseling, waardoor de huid afvalstoffen afvoert en voedingsstoffen kan opnemen. Door de verbeterde doorbloeding worden verklevingen minder en de collageen en elastine productie wordt geactiveerd. De huid wordt steviger en fijne lijntjes & rimpels worden zachter. De behandeling zorgt ervoor dat de huid in topconditie komt.

Indicaties voor een bindweefselmassage zijn:

  • Littekens: kan verlichting en verbetering geven bij acne littekens, verharde en verkleefde littekens;
  • Rimpels & verslapping: vervagen door verbetering van de stevigheid van de huid;
  • Grauwe huid: verbetering van de doorbloeding van de huid, daardoor wordt de huid stralender.

De bindweefselmassage gezichtsbehandeling

Wanneer je voor de eerste keer een bindweefselmassage ondergaat, wordt altijd een intake afgenomen. Voor de bindweefselmassage van het gezicht wordt de huid gereinigd en voorbereid op de massage. Het kan zijn dat je in het begin moet wennen aan de stevigheid en reactiviteit van de massage op de huid. Dit komt door de onderhuidse verklevingen van het bindweefsel. Naarmate de behandelingen vorderen zullen deze soepeler worden en daardoor wordt de behandeling steeds aangenamer. Tijdens en na de behandeling kan de huid roodkleuren en warmer gaan aanvoelen. Het is belangrijk om na de behandeling genoeg water te drinken om alle vrijgekomen afvalstoffen zo snel mogelijk af te voeren.

Verwachting

Na de behandeling kan de huid nog een lichte roodheid vertonen. Afhankelijk van de conditie van de huid trekt dit vanzelf weg. Na 48 uur kan er eventueel een volgende behandeling plaats vinden.


INTAKE
Eerste afspraak | 15 min
Kom je voor het eerst? Boek dan de gratis intake bij jouw 1e bindweefselmassage. De intake is niet los te boeken.


SKIN FITNESS
Bindweefselmassage | 45 min | €55,00

Door deze intensieve massage van de gezichtshuid wordt de doorbloeding gestimuleerd en het onderhuids bindweefsel geactiveerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid in staat om collageen en elastine aan te maken en voedingstoffen op te nemen, waardoor de conditie van de huid en het gezichtscontour verbeterd. De huid zal er gezonder, steviger en voller uit gaan zien. Upgrade €5,00 per zone (decolleté, hals).


SKIN FITNESS+
Bindweefselmassage + Lichttherapie (LED) | 60 min | €70,00

Door deze intensieve massage van de gezichtshuid wordt de doorbloeding gestimuleerd en het onderhuids bindweefsel geactiveerd. De huid zal er gezonder, steviger en voller uit gaan zien. Inclusief een boost aan lichttherapie voor een versneld herstel van aangetaste cellen en de aanvulling van nieuwe weefselcellen. Upgrade €5,00 per zone (decolleté, hals).