Apparatuur

SKIN ANALYSER

Professionele Huidanalyse

Op basis van de verschillende huidtypes en huidcondities zijn huidverzorgingsproducten ontwikkeld. Er zijn verschillende factoren die belangrijk zijn bij de keuze van een product en/of een behandeling, vaak zijn er meer behandelingen nodig om problemen aan te pakken, tot de huid weer in balans is. Laat je daarom bij DVine Beauty Care goed adviseren: de verschillende mogelijkheden zullen jouw huid weer in de juiste conditie brengen en houden. In de salon wordt gewerkt met een professioneel huidanalyse apparaat: de Skin Analyzer.


ULTRASOUND

Intensieve dieptereiniging, stimulatie en diep inwerken van werkstoffen

* Reinigt de huid intensief
* Activeert celstofwisseling
* Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
* Verstevigd de huid van binnenuit
* Laat jouw huid weer stralen!

Fase I – Intensief Diep Reinigen
De huid kan met de ultra sonic intensief diep gereinigd worden. Er wordt een tweedelig effect bereikt met de ultrasone trillingen: het stimuleert de celvernieuwing van de huid en in combinatie met een peeling/scrub bruist het de poriën schoon.

Fase II – Stimuleren van de huid
De huid kan ook gestimuleerd worden met het ultra sonic apparaat. Het doel van deze fase is de expressielijntjes te verzachten en zo de aanblik van de rimpels te verbeteren. De oppervlakkige bloedstroming wordt verbeterd. Hierdoor wordt de revitalisatie van de huid gestimuleerd.

Fase III – Diep in de huidlagen verzorgen
Bij deze fase wordt een hoge dosering werkstoffen ingesluisd met behulp van geluidsgolven. Hierdoor is het mogelijk om cosmetische producten met een laag moleculair gewicht diep in de huid te brengen. De werkstoffen worden voortgestuwd door de mechanische trillingen van het ultrasone geluid.


MICRODERMABRASIE

Peel behandeling met egaliserende, verstevigende werking

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. Het verbetert de doorbloeding en de cel vernieuwing wordt gestimuleerd. De poriën worden minder grof, fijne rimpeltjes worden verzacht en huidverkleuringen kunnen vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.


HOOGFREQUENT 

Ontstekingsremmend, verhoogd de huidweerstand en betere opname van werkstoffen

Bij een aantal behandelingen wordt gebruik gemaakt van een Hoogfrequent apparaat. Een behandeling met de glaselektrode desinfecteert de huid door het ozonlicht. Het ozonlicht doodt alle ziektekiemen en bacteriën. Tijdens het gebruik ontstaat er verrijkt zuurstof die in staat is om door de huid heen te dringen, waardoor een optimale omgeving voor de huid wordt gecreëerd. De hoge frequentie masseert de huid dat de opname van de actieve werkstoffen door de huid verhoogt en de bloedsomloop en de stofwisseling van de huidcellen stimuleert waardoor de huid geprikkeld wordt zich te herstellen.