Apparatuur

 

ULTRASOUND SKIN SCRUBBER

Intensieve dieptereiniging, stimulatie en diep inwerken van werkstoffen

* Reinigt de huid intensief
* Activeert celstofwisseling
* Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
* Verstevigd de huid van binnenuit
* Laat jouw huid weer stralen!

Intensief Diep Reinigen
De huid kan met de ultra sonic intensief diep gereinigd worden. Er wordt een tweedelig effect bereikt met de ultrasone trillingen: het stimuleert de celvernieuwing van de huid en in combinatie met een peeling/scrub bruist het de poriën schoon.

Stimuleren van de huid
De huid kan ook gestimuleerd worden met het ultra sonic apparaat. Het doel van deze fase is de expressielijntjes te verzachten en zo de aanblik van de rimpels te verbeteren. De oppervlakkige bloedstroming wordt verbeterd. Hierdoor wordt de revitalisatie van de huid gestimuleerd.

Diep in de huidlagen verzorgen
Bij deze fase wordt een hoge dosering werkstoffen ingesluisd met behulp van geluidsgolven. Hierdoor is het mogelijk om cosmetische producten met een laag moleculair gewicht diep in de huid te brengen. De werkstoffen worden voortgestuwd door de mechanische trillingen van het ultrasone geluid.


LED Lichttherapie

De LED lichtenergie versnelt het herstel van aangetaste cellen en activeert de aanvulling van nieuwe weefselcellen.

Celluma lichttherapie bootst een natuurlijk foto-biochemisch reactieproces na om veilige UV-vrije lichtenergie te leveren d.m.v. een klinisch erkend, intens LED-apparaat.

Onderzoek wijst uit dat cellen lichtdeeltjes absorberen en hun energie omzetten in de vorm van energie die cellen gebruiken. De lichtenergie wordt gebruikt om de cellulaire prestaties te verbeteren. Fototherapie staat bekend om zijn helende en ontstekingsremmende eigenschappen en heeft een verscheidenheid aan toepassingen op veel medische gebieden. Onderzoek heeft aangetoond dat fototherapie: de bloedsomloop kan verhogen, weefselherstel kan versnellen, rimpels kan verminderen, ontstekingen kan verminderen, de teint en rimpels, textuur en helderheid kan verbeteren en bacteriën die acné veroorzaken kan doden.

De Celluma is ideaal voor het herstellen van de huid na een gezichtsbehandeling, bepaalde peelingen, i.c.m. bindweefselmassage en na een microneedling behandeling. Maar ook los als tussendoor behandeling kan deze heel goed ingezet worden.

Verbeteringen van de bloedsomloop bij fototherapie:

  • weefselherstel versnelt
  • acne bacteriën doden
  • ontstekingen kunnen verminderen
  • de huidskleur
  • textuur en helderheid

HOOGFREQUENT 

Ontstekingsremmend, verhoogd de huidweerstand en betere opname van werkstoffen

Bij een aantal behandelingen wordt gebruik gemaakt van een Hoogfrequent apparaat. Een behandeling met de glaselektrode desinfecteert de huid door het ozonlicht. Het ozonlicht doodt alle ziektekiemen en bacteriën. Tijdens het gebruik ontstaat er verrijkt zuurstof die in staat is om door de huid heen te dringen, waardoor een optimale omgeving voor de huid wordt gecreëerd. De hoge frequentie masseert de huid dat de opname van de actieve werkstoffen door de huid verhoogt en de bloedsomloop en de stofwisseling van de huidcellen stimuleert waardoor de huid geprikkeld wordt zich te herstellen.