Gezicht

GEZICHTSBEHANDELING

Op basis van de verschillende huidtypes en huidcondities zijn Skeyndor & Cosmedix producten ontwikkeld. Er zijn verschillende factoren die belangrijk zijn bij de keuze van een behandeling en het merk, vaak zijn er meer behandelingen nodig om problemen aan te pakken, tot de huid weer in balans is. Laat je daarom bij DVine Beauty Care goed adviseren: de verschillende mogelijkheden van Skeyndor & Cosmedix zullen jouw huid weer in de juiste conditie brengen en houden.

MEET & TREAT

HELLO DVINE | Kennismakingsbehandeling | Alle Huidtypen | 90 minuten

Ben je nieuwsgierig naar mij, mijn salon en kom je voor het eerst? Wil je de fijne ontspannende huidverbeterende behandelingen van Skeyndor & Cosmedix wel eens ervaren? Kom dan kennismaken en ontvang een gratis professionele huidanalyse met een op jouw huid afgestemde gezichtsbehandeling!

Om een goede huidanalyse te kunnen maken is het belangrijk om geen gezichtscrème of make-up op je huid te hebben. Reinig daarom bij voorkeur 2 uur van tevoren jouw huid met een cleanser zonder fruitzuren. Daarna doe je helemaal niets op je huid.

Kennismakingsgesprek & Intake, professionele huidanalyse Skin Analyser, mini-gezichtsbehandeling op maat, advies huidverzorging & salonbehandelingen.

Je ontvangt ook nog eens 10% korting op de aanschaf van de geadviseerde producten!

Prijs € 55,00

MAAK EEN AFSPRAAK


SKEYNDOR COMFORT 

ESSENTIAL | Opfrissen | Alle huidtypen | 45 minuten

Heb je niet veel tijd voor een uitgebreide gezichtsbehandeling, maar wil je wel graag even een korte opfrisser voor je huid? Dan is deze behandeling geschikt voor jou! Je huid voelt weer fris en schoon na de behandeling.

Dubbele reiniging, epileren, keuze module: verven wenkbrauwen of harsen bovenlip, verzorgend concentraat, hydraterende crème en huidadvies op maat.

Prijs € 45,00

MAAK EEN AFSPRAAK

AQUATHERM | Kalmeren & Herstellen |Alle Huidtypen | 60 minuten

Speciaal voor alle huidtypen en zelfs de gevoelige huid, op basis van thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot. Het vocht herstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en jouw huid is weer rustig en comfortabel.

Reiniging, milde enzymatische peeling, uitreinigen, epilere, kalmerend concentraat, herstellend masker met nek-schouder massage, beschermende crème en huidadvies op maat.

Prijs € 65,00

MAAK EEN AFSPRAAK

SKEYNDOR BOOST

POWER HYALURONIC | Vochtboost & Volume | Alle Huidtypen | 75 minuten

Een perfecte vocht herstellende behandeling op basis van Hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van jouw huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt weer soepel en glad aan en krijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Reiniging, peeling met ultrasound, epileren, hyaluron concentraat, aquaporinen gel met ultrasound, gezichtsmassage, intensief hydraterend masker, hand- & onderarm massage, hyaluron crème en huidadvies op maat.

Prijs € 70,00

MAAK EEN AFSPRAAK

POWER C+ | Energieboost & Glow | Alle Huidtypen | 75 minuten

Boordevol vitamine C, Acai bessen en granaatappel; krachtige antioxidanten (maar liefst 35% superfruits) die ontstekingsremmend werken. Ze stoppen de negatieve werking van schadelijke vrije radicalen die de huid er ouder en valer doen uitzien en laat gedragen. Tevens stimuleert het de celstofwisseling en collageenproductie (verstevigend). De huid wordt helderder, gelijkmatiger en egaler. Deze verwikkende behandeling geeft een snelle energie boost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid en een prachtige GLOW!

Reiniging, peeling met ultrasound, epileren, vitamine C Booster, pure Vitamine C concentraat, Gua Sha gezichtsmassage met Jade stenen, kalmerend masker, beschermende maansteen crème en huidadvies op maat.

Prijs € 70,00

MAAK EEN AFSPRAAK


SKEYNDOR PREMIUM

ETERNAL | Anti-Age & Revitaliseren | Alle Huidtypen | 75 minuten

Deze (preventief) anti-age behandeling met langdurige werking bevordert de kiemcelproductie in de opperhuid en beschermt deze cellen tegen stressfactoren (UV straling, genetische factoren, vrije radicalen, etc.) uit de omgeving. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid, zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen. De huid is na deze behandeling weer volumineus en stralend.

Reiniging, peeling, epileren, pure Stamcellen concentraat met ultrasound, gezichtsmassage anti-rimpel concentraat, cryogene gaasmasker, revitaliserend algenmasker met nek-schouder massage, pure Stamcellen concentraat, intensief regenererende beschermende crème en huidadvies op maat.

Prijs € 80,00

MAAK EEN AFSPRAAK