Gezichtsbehandeling

GEZICHTSBEHANDELING

Op basis van de verschillende huidtypes en huidcondities zijn Cosmedix producten ontwikkeld. Er zijn verschillende factoren die belangrijk zijn bij de keuze van een behandeling en het merk, vaak zijn er meer behandelingen nodig om problemen aan te pakken, tot de huid weer in balans is. Laat je daarom bij DVine Beauty Care goed adviseren: de verschillende mogelijkheden van Cosmedix zullen jouw huid weer in de juiste conditie brengen en houden.

SKINTRODUCTION  €55,-

 Alle Huidtypen – kennismakingsbehandeling | 90 minuten

Ben je nieuwsgierig naar mij, mijn salon en kom je voor het eerst? Wil je de fijne ontspannende huidverbeterende behandelingen van Cosmedix wel eens ervaren? Kom dan kennismaken en ontvang een gratis professionele huidanalyse met een op jouw huid afgestemde mini-gezichtsbehandeling.

Kennismaking & Intake, huidanalyse Skin Analyser, mini-gezichtsbehandeling, advies thuisproducten & salonbehandelingen.

MAAK EEN AFSPRAAK


CLEAR  €65,-

Alle huidtypen – onzuivere huid & acné | Zuiveren & Herstellen | 60 minuten

Bestrijding van de hoofdoorzaken van een vette, onzuivere gecombineerde of een naar acné neigende huid: onzuiverheden, talgafscheiding en verdikte hoornlaag. De huid wordt intensief gereinigd, gezuiverd en ondersteund in haar herstellend vermogen. De huid wordt weer in balans gebracht, het vochtgehalte hersteld en de huid wordt gekalmeerd.

MAAK EEN AFSPRAAK


BALANCE  €65,-

Alle huidtypen – gevoelige, rosacea & eczeemhuid | Kalmeren & Versterken | 60 minuten

Speciaal voor de gevoelige huid, op basis van milde ingrediënten die de weerstand van jouw huid vergroot. Het vocht herstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige huid is gekalmeerd en voelt weer comfortabel aan.

MAAK EEN AFSPRAAK


BOOST  €65,-

Alle huidtypen – doffe huid, fijne lijntjes & zonschade | Verfrissen & Verhelderen | 60 minuten

Bij deze behandeling wordt de huid frisser en krijgt deze een vochtboost en een prachtige glow! Tevens stimuleert het de celstofwisseling en collageenproductie. Deze verwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan een doffe, vermoeide, door de zon aangedane huid. Tevens verzacht het de fijne lijntjes!

MAAK EEN AFSPRAAK