Cosmedix

COSMEDIX


~ ZICHTBARE RESULTATEN ~

De resultaten zijn verbluffend: binnen 6 weken zie je de eerste huidverbetering al! Kun je nagaan wat dit voor jou huid gaat betekenen op langere termijn…

Cosmedix heeft een eenvoudige belofte: maximaal resultaat met verminderde irritaties Cosmedix is een hoogwaardige cosmeceutical die voor bijna ieder huidprobleem een oplossing biedt: huidverbetering met een medisch tintje!

Perfecte skincare door slimmere veilige exfoliatie (verwijderen dode huidcellen), skin matrix support (opbouw gezonde huid), betere botanische ingrediënten (natuurlijke basis) en uiteraard de chirale correctie (zuiver & krachtig) voor producten op het hoogste niveau. Dit prachtige merk werkt met Chirale Correctie, dit is een manier om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties, zonder de irritaties!

~ ZUIVER & VEILIG ~

Wat je op je huid aanbrengt is net zo belangrijk als wat je in je lichaam stopt!

Cosmedix bevat hogere concentraties aan actieve ingrediënten en zijn gemaakt om te combineren met professionele intensieve behandelingen in de salon. De formules zijn nooit op dieren getest en vegan friendly. Cosmedix producten worden door vele professionele huidverzorgingsdeskundigen en esthetici over de hele wereld ingezet.

Cosmedix staat voor zuivere ingrediënten en is 100% vrij van: parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon en kunstmatige kleur- en geurstoffen (parfum).

~ RETINOL & METABOLISCHE PEELINGS ~

Retinol staat bekend om haar krachtige cel vernieuwende capaciteiten en het vermogen om beschadigde cellen weer te herstellen. Terwijl de milde fruitzuren in de metabolische peelings de verbindingen tussen dode cellen afbreken en de weg vrij maken voor alle hoog geconcentreerde werkstoffen.

Dit zijn 2 verschillende mechanismen die elkaar kunnen aanvullen wanneer ze in combinatie worden gebruikt. Het is aangetoond dat deze combinatie de cel vernieuwing versnelt en de opbouw van de huid versterkt. Bij de producten en behandelingen zul je merken dat de kracht immens hoog is en de neven effecten minimaal tot niks. Wat je gaat zien is dat de huid elke dag mooier en mooier wordt:  fris, egaler en stralender en niet te vergeten; de huid zal zichtbaar verjongen!

~ VOOR WELKE HUID? ~

Alle huiden zijn te verbeteren!

En of je nu worstelt met pigment verstoringen, littekens, acne, roodheid, Rosacea, gevoeligheid, donkere kringen (ogen), fijne lijntjes en rimpels of uitdroging – Cosmedix levert echte resultaten, zonder harde bijwerkingen. Elke huid is even belangrijk en verdiend het om te worden verzorgd met de zachtste, meest effectieve ingrediënten. De Cosmedix producten zijn ontworpen om met universele huidtinten te werken.

~ STARTEN MET COSMEDIX ~

Ervaar zelf wat de kracht is van Cosmedix en maak jouw afspraak voor een intake!

Cosmedix heeft meerdere salon peelings in het assortiment. Allemaal staan ze voor huidverbetering met zo min mogelijk belasting van de huid. Dat betekent weinig tot geen hersteltijd nadien, dus geen vervellen of extreme roodheid. De peelings zijn onderverdeeld in verschillende levels. Net zoals je traint voor een marathon, train je ook je huid. Zo kunnen we iedere keer dat stapje verder gaan.

Voordat je start met je eerste peeling is het belangrijk om thuis al de juiste producten te gebruiken, zodat jouw huid goed voorbereid is. Plan daarom voorafgaande aan je peeling zo’n 3 weken van te voren een intake gesprek, zodat we samen jouw huid & jouw wensen kunnen gaan analyseren én voorbereiden met de Starters Kit op de verbluffend mooie huidverbetering.

Bij dit merk staat onze samenwerking centraal: met de juiste begeleiding van mij en een gemotiveerde actieve inzet van jou bereiken we samen prachtige resultaten!