Gezichtsbehandeling

GEZICHTSBEHANDELING

Op basis van de verschillende huidtypes en huidcondities zijn de salon producten ontwikkeld. Er zijn diverse factoren die belangrijk zijn bij de keuze van een behandeling en het merk, vaak zijn er meer behandelingen nodig om problemen aan te pakken, tot de huid weer in balans is. Laat je daarom bij DVine Beauty Care goed adviseren: de verschillende mogelijkheden zullen jouw huid weer in de juiste conditie brengen en houden.


INTAKE (gratis)
Eerste afspraak | 15 min
De intake wordt bij je 1e gezichtsbehandeling geboekt. Na het intakegesprek ontvang je de gezichtsbehandeling met op jouw huidconditie afgestemde producten. Indien serieuze huidverbetering gewenst is, maken we ook foto’s van jouw huid en ontvang je een zorgvuldig afgestemd behandel- en productadvies op maat.


SKIN ESSENTIAL €60,-
Korte gezichtsbehandeling | 45 min
In deze gepersonaliseerde, kort maar krachtige, gezichtsbehandeling gaan we zonegericht te werk. De ideale behandeling, wanneer jouw huid net dat beetje extra nodig heeft. Deze behandeling zal worden aangepast aan jouw huidconditie met essentiële ingrediënten en lichttherapie voor een stralende huid. Inclusief epileren.


SKIN CLEAR  €65,-
Zuiverende gezichtsbehandeling | 60 min
Gezichtsbehandeling speciaal voor de onzuivere gecombineerde, vette (acne) huid. In deze behandeling ligt de focus op het diep zuiveren, intensief reinigen en kalmeren van de huid. Afhankelijk van de ernst kan er gewerkt worden met hoogfrequent, milde peeling en/of lichttherapie. Exclusief epileren.


SKIN COMFORT  €75,-
Balans gezichtsbehandeling | 60 min
Detox, restore and glow! De huid wordt aangezet tot een betere conditie en de juiste balans. Door krachtige ondersteunende producten te gebruiken wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Na een speciaal masker i.c.m. een ontspannende nek-schouder massage en lichttherapie ga jij weer stralend de deur uit. Inclusief epileren.


SKIN DELUXE  €85,-
Luxe gezichtsbehandeling | 60 min
Treat and RELAX! Tijdens deze gezichtsbehandeling geven we de huid allerlei extra’s met een geconcentreerd serum, een krachtig gepersonaliseerd masker, intensieve lichttherapie en een heerlijke massage van gezicht, nek en schouders. De productie collageen, elastine en hyaluronzuur wordt intensief gestimuleerd. Inclusief epileren, verven wenkbrauwen en harsen bovenlip.


SKIN FITNESS  €60,-
Bindweefselmassage Gezicht | 45 min
Door deze intensieve massage van de gezichtshuid wordt de doorbloeding gestimuleerd en het onderhuids bindweefsel geactiveerd. Bij een slechte doorbloeding kunnen lijntjes, verslapping, roodheden, acne en verklevingen ontstaan. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid in staat om collageen en elastine aan te maken en voedingstoffen op te nemen, waardoor de conditie van de huid en het gezichtscontour verbeterd. De huid zal er gezonder, steviger en voller uit gaan zien. Inclusief een boost aan lichttherapie voor optimaal herstel. Exclusief epileren.

Extra zones: decolleté, hals (per zone)                                        € 5,00