Spaarpunten

Spaarpunten systeem

spaarsysteem DVine Beauty Care

Het extraatje wat een behandeling bij salon DVine Beauty Care nog specialer maakt!

Mijn klanten beloon ik graag voor het getoonde vertrouwen in mij & mijn salon door middel van een spaarsysteem.

Je huid vraagt om een specifieke verzorging om haar in optimale conditie te krijgen en te houden. Eens per 6 tot 8 weken naar de schoonheidsspecialiste is essentieel. Ook is het van groot belang om de actieve stoffen dagelijks in jouw huid op niveau te houden door middel van de juiste huidverzorgingsproducten voor thuis.

Spaar in de salon voor korting!
Bij elke €25,00 die je besteedt in de salon ontvang je 1 spaarpunt.

Waar kan ik mijn gespaarde punten terugvinden?
Na iedere aankoop van een product of behandeling kun je bij het afrekenen vragen naar jouw spaarpuntensaldo. Eveneens is het saldo terug te vinden op de factuur.

Hoe kan ik mijn spaarpunten inwisselen?
De spaarpunten zijn per 20 punten inwisselbaar in de salon voor korting op producten, niet voor geld. Het inwisselen van de punten is niet te combineren met lopende acties en/of aanschaf van cadeaubonnen. Wanneer je 20 spaarpunten inwisselt ontvang je maar liefst €10,- korting op producten.

Beloning voor het aanbrengen van nieuwe klanten!
Wanneer je een nieuwe klant aanbrengt die na een behandeling ook een vervolgafspraak boekt, ontvang je 5 spaarpunten extra! Deze punten worden bij jouw spaarsaldo opgeteld nadat de nieuwe klant in de salon is geweest voor de behandeling.

Goed om te weten..
Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd wijzigen.