Nagelverzorging – merken

CND

Creative Nail Design is de marktleider in professionele nagelproducten. Naast kwalitatieve systemen ontwikkeld in een eigen laboratorium, biedt CND de beste ondersteuning via opleidingen en workshops. Al ruim 20 jaar leveren zij producten van hoogwaardige kwaliteit en innoveren zij de markt.

Shellac

CND SHELLAC is de enige échte 14+ day nail color geschikt voor sterke nagels. Tot wel twee weken lang prachtige gelakte nagels zónder de natuurlijke nagel te beschadigen tijdens de behandeling! In tegenstelling tot concurrerende systemen is de drijfveer van alle CND producten dat de natuurlijke nagel NIET wordt beschadigd. Er wordt dus niet gevijld op de natuurlijke nagel en CND SHELLAC wordt er ook niet vanaf gevijld. Hierdoor is CND SHELLAC geschikt voor elke klant die wil genieten van een slijtvaste polish, zonder de nagels te beschadigen. CND SHELLAC is een polish die wordt aangebracht als een nagellak maar slijtvast is als een gel.

Creative Play Gelpolish

Creative Play Gelpolish is een 21+ day nail color geschikt voor zowel zwakke als sterke nagels. Tot wel drie weken lang prachtige gelakte nagels zónder de natuurlijke nagel te beschadigen tijdens de behandeling! In tegenstelling tot concurrerende systemen met een gel component in de lak is de drijfveer van CND eveneens de natuurlijke nagel NIET te beschadigen. Er wordt dus niet gevijld op de natuurlijke nagel en Creative Play Gelpolish wordt er ook niet vanaf gevijld (alleen de top coat wordt open gevijld vóór het afweken). Hierdoor is Creative Play geschikt voor elke klant die wil genieten van een slijtvaste polish, zonder de nagels te beschadigen.

> Géén beschadiging aan de nagels
> Shellac houdt 14+ dagen
> Creative Play Gelpolish houdt 21+ dagenFAMOUS NAMES

Famous Names is in 2010 opgericht door Linda en Jim Nordstrom, die hun hele carrière hebben doorgebracht in de schoonheidsbranche. Het bedrijf is toegewijd aan het creëren van de beste nagelverzorgingsproductens. Een product dat een “FAMOUS NAME” is, moet de beste in zijn soort zijn. 

Dadi’Oil

Dadi’Oil is een verzorgende nagelolie, die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan de nagelriem. Dadi’Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi’Oil bevat bovendien natuurlijke Vitamine E (anti-oxidant) en Oleocanthal (ontstekingsremmend). Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiële oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.

Dadi’Lotion

De perfecte aanvulling op de Dadi’Oil. Dadi’Lotion is extra zacht voor je huid en verbetert de vochtbalans van je huid. Dadi’Lotion is zuiver plantaardig en bevat geen sulfaten en geen parabenen. De lotion trekt snel in de huid en is niet vet. Het bevat extra virgine olijfolie, jojoba olie en natuurlijke Vitamine E.