Huidverzorging

SKEYNDOR

– Kwaliteit maakt het verschil –

Spaanse passie! Dat is het treffende woord voor Skeyndor, het dynamische huidverzorgingsmerk uit Barcelona. De naam Skeyndor is afgeleid van “Skin” (huid) en ”D’or” (van goud). En dat is precies wat het merk uitstraalt. Met een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen voor gezicht en lichaam.

Steeds meer klanten ontdekken hoe snel Skeyndor resultaten geeft op het gebied van huidverzorging én huidverbetering. En eveneens hoe praktisch het is dat alle producten onderling te combineren zijn. Want dat maakt het mogelijk om doeltreffende schoonheidsbehandelingen op maat te geven. Professionele trainingen houden de kennis van de Skeydor-schoonheidsspecialist steeds up to date.

Skeyndor is opgericht in 1966 in het Spaanse Barcelona. Skeyndor ontwikkelt, test en produceert alles in een eigen laboratorium en fabriek. Er wordt niet op dieren getest, maar gewerkt met vrijwillige proefpersonen. Het Skeyndor-programma voor gezichtsverzorging is zeer omvangrijk en divers, met werkstoffen uit de zee, planten en kruiden. Alle onderzoek met Skeyndor is steeds gericht op de ontwikkeling van innovatieve, doeltreffende en veilige producten. De kwalitatief hoogwaardige producten hebben een rijke samenstelling aan werkstoffen en geven een direct resultaat. Skeyndor heeft voor elk huidtype en elke leeftijd de juiste huidverzorging.

Skeyndor behoort tot de grotere Europese merken en hecht grote waarde aan voortdurende productontwikkeling en productverbetering. Voor wat betreft de hoeveelheid werkzame stoffen, de kwaliteitsnorm in Spanje ligt aanzienlijk hoger dan in andere landen. Niet voor niets wordt een aantal Skeyndor producten aanbevolen door gerenommeerde dermatologen en medisch specialisten.

> Dermatologisch getest
> Hoogwaardige kwaliteit
> Voor elk huidprobleem